365 Dager bytterett

365 Dager bytterett

Vi tilbyr 365 dager åpent kjøp både i fysisk butikk og i nettbutikken. Du kan bytte i alle våre butikker eller ved å returnere til nettbutikken. Merk at dette ikke er samme ordning som ordinær angrerett. Vi ønsker å tilby 365 dager bytterett for å gi deg som kunde ekstra sikkerhet. Dermed har du ikke noe hastverk med å bestemme deg for om ditt valgte produkt er det riktige for nettopp deg. Hvis du skulle ønske å bytte en vare så vil ny vare gi ytterligere 365 dager bytte med tilsvarende betingelser.

Lurer du på mer angående 365 dager bytterett? Send en e-post til kundeservice@bydue.no eller kontakt oss på telefon 929 85 228.

 

Kriterier

  • Gjelder kun privatkunder. 
  • Varen og emballasjen må fremstå som ny, slik at selger kan selge varen på nytt uten forringelse av verdi. Varen må dermed være uten lukt eller merker og inneholde alt som fulgte med i pakken, samt returneres i originalemballasje.
  • Kjøper må vise til ordrebekreftelse eller kvittering. 
  • 365 dager bytterett gjelder fra dagen bestillingen ble mottatt.
  • Kjøper velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko for retur. 

 

Bytte i butikk

Ta med ordrebekreftelse/kvittering og varen du ønsker å bytte. I butikken kan du bytte til hvilken som helst vare. Hvis den nye varen er dyrere betaler du mellomlegg, og hvis den er billigere får du en tilgodelapp.

Bytte i nettbutikk

Ny ønsket vare skal kjøpes på vanlig måte i nettbutikken. Deretter returneres varen som skal byttes sammen med en lapp hvor det henvises til gammelt og nytt ordrenummer. Når den opprinnelige varen er mottatt og det er blitt bekreftet at vilkårene er oppfylt så sender selger ny vare samt returbehandler betalingssummen. Merk at det kan ta opptil 14 dager etter mottatt vare til vi har fått bekreftet at vilkårene er oppfylt. Du vil få en bekreftelse når returen er ferdigbehandlet.

Varer returneres til følgene adresse:

Pilestredet 75C inngang 17, 0354 Oslo

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud