Om oss & kontakt

Om oss:

Bydue AS er Norges ledende leverandør av elektriske sparkesykler. Våre elektriske sparkesykler holder meget høy kvalitet og vi ser kontinuerlig på forbedringer. Våre Byduer er solide og kraftige, dette for å takle nordiske forhold optimalt.

  • Kvalitet. Vi har kontinuerlig dialog med våre fabrikker og tilbyr det beste produktet til enhver tid. Bydue ser alltid på muligheten for å forbedre seg slik at du får det beste produktet.
  • Service. Vi har spesialisert oss på elektriske sparkesykler og har reparatører som har god kunnskap ved reparasjon/service. Vi har også reklamasjon ved kjøp av våre elektriske sparkesykler, dette for å gjøre kjøpet tryggest mulig.
  • Kjørekomfort. Bydue har en bred stålplate, gode dempere og justerbart styre. Dette sammensetningen gjør det svært behagelig å kjøre på tross av kjørebane og forhold.
  • Pris. Vi har etter fler års samarbeid med vår fabrikk i Kina opparbeidet oss meget gunstige innkjøpspriser, dette muliggjør at vi kan selge produkter av høyeste kvalitet til gode priser.
  • Rekkevidde. Våre modeller har et meget bra batteri. Dette kombinert med vår kraftige motor, gjør at våre Byduer varer i opptil 100 kilometer per lading. Man kan med andre ord trygt bruke Bydue over lengre strekninger, uten bekymring for batteri.

 

 

Kontakt oss: 

Mail: Vennligst benytt kontaktformen nedenfor dersom du lurer på noe. Kunderservice vil deretter svare på din forespørsel i løpet av 48 timer under vanlige arbeidsdager.

Telefon: Vi kan også nås på tlf: 929 85 228. Vær oppmerksom at telefontiden er mellom 12.00 - 16.00.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud