Om oss & kontakt

Bydue AS er Norges ledende leverandør av elektriske sparkesykler. Våre elektriske sparkesykler holder meget høy kvalitet og vi ser kontinuerlig på forbedringer. Våre Byduer er solide og kraftige, dette for å takle nordiske forhold optimalt.

  • Kvalitet. Vi har kontinuerlig dialog med våre fabrikker og tilbyr det beste produktet til enhver tid. Bydue ser alltid på muligheten for å forbedre seg. Slik at du får det beste produktet til en hver tid.
  • Service. Vi har spesialisert oss på elektriske sparkesykler og har reparatører som har god kunnskap ved reparasjon/service. Vi har også reklamasjon ved kjøp av våre elektriske sparkesykler, dette for å gjøre kjøpet tryggest mulig.
  • Kjørekomfort. Bydue har en bred stålplate, gode dempere og justerbart styre. Dette sammensetningen gjør det svært behagelig å kjøre på tross av kjørebane og forhold.
  • Pris. Vi har ingen fysiske butikker, dette fører til at vi får presset prisen vesentlig lavere enn andre aktører på markedet. 
  • Rekkevidde. Våre modeller har et meget bra batteri. Dette kombinert med vår kraftige motor, gjør at våre Byduer varer i opptil 70 kilometer per lading. Man kan med andre ord trygt bruke Bydue over lengre strekninger, uten bekymring for batteri.